Novi Sad
21.04.2011.
11:51 > 13:12
Nedavno otkazani koncert povodom 30 godina Spensa održaće se najverovatnije 13. maja, rekao je Radiju 021 direktor tog centra Živko Popov.
  • boba n

    21.04.2011 20:05
    jel' TO DOMAĆINSKO POSLOVANJE...
    Mene su vaspitavali tokom svih ovih godina života da se u jednom vrednom i poštenom domaćinstvu ne muva, već zna tačno sa koliko dinara raspolaže i kako se oni moraju rasporediti. Prvo i osnovno za plaćanje obaveza mesečnih, pa za deo za opstanak, a tek na kraju ako preostane dinara za organizovanje nekih proslava!!!
    Zanima me kako gospoda sa SPENSA organizuju takve bahate jubileje, kako otplaćuju kredit za ogromne otpremnine za tehnološke viškove koje su nedavno isplatili,jer su ih davali u ogromnim svotama, mimo utvrdjene visine od strane Grada i ZAR VAS NIJE SRAMOTA DA IMATE TOLIKA DUGOVANJA ZA GREJANJE I OSTALE DAŽBINE, A PLATE STE ZADRŽALI U NEBESKIM VISINAMA, PA SAD I TOLIKO IZDVAJANJE NOVCA ZA HONORAR NATAŠI BEKVALAC I OSTALOJ BAGRI.
    Ima li Grad nameru već jednom da zvanično upozna gradjane sa detaljnim trošenjima u javnim preduzećima kao ovih iz SPENSA, pa da vidimo dokle bi se zadržali svi ti u vlasti koji im to dopuštaju da se tako bahate u ovim teškim vremenima. A kada dodje izveštaj o poslovanju, gradjani dragi pokrivajte naše milionske gubitke, a mi plate i ostalo trošenje nećemo smanjivati... Jel to rad za ulazak u EU? Sram vas bilo.
  • 3π/2

    21.04.2011 18:31
    Zaboravih
    13. Maj. Nekadasnji dan sluzbe :)
  • 3*Pi/2

    21.04.2011 18:14
    Da li
    je to onaj sto je dosao tu putem konkursa?
  • semtex

    21.04.2011 18:01
    proslava
    J***la te proslava,bolje zameni rasvetu na ostatku objekta i smanji br zaposlenih kako bi bili rentabilni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna